Oversigt

Kaspersky Safe Kids overvåger dine børns sikkerhed på internettet og i dagligdagen. Du bestemmer hvad der er sikkert for dine børn: Hvilket websted, de kan besøge, hvor langt de kan gå væk hjemmefra, og hvor mange timer de kan bruge på deres computer eller smartphone. Programmet sikrer, at dine børn overholder de regler, du har angivet.

Kaspersky Safe Kids er passende for børn i alle aldre. Du kan angive barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, så vælger programmet automatisk indstillinger, som er passende for den alder.

Når dine børn er på internettet, hjælper Kaspersky Safe Kids dig:

Når dine børn bruger tid på deres computer, tablet eller smartphone, hjælper Kaspersky Safe Kids dig:

Når du ikke er sammen med dine børn, hjælper Kaspersky Safe Kids dig:

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows, macOS, Android og iOS-enheder.

Bemærk: For at overvåge dine børns sikkerhed, skal du installere Kaspersky Safe Kids på hver enhed de bruger.

Kaspersky Safe Kids-indstillinger

Du ændrer standardindstillinger for Kaspersky Safe Kids og får vist rapporter om dine børns aktivitet i afsnittet BørnMy Kaspersky. For at logge ind på My Kaspersky, skal du have en My Kaspersky-konto.

Du kan også installere Kaspersky Safe Kids på din smartphone, indstille appen til forælderbrug, og tjekke indstillinger, meddelelser og rapporter i appen.